Меню Каталог продукции

ВЧ (високочастотні) коаксіальні з`єднувачі, роз`єми, конектори в Україні

ВЧ (високочастотні) коаксіальні з`єднувачі, роз`єми, конектори в Україні

ВЧ (високочастотні) коаксіальні з`єднувачі, роз`єми, конектори в Україні

Компанія Вантек Україна вже довгий час займається постачаннями і продажем на території України роз`ємів і з`єднувачів різного типу від провідних світових брендів.

Окремо варто відзначити такий підрозділ конекторів, як високочастотні конектори (ВЧ-конекторы). Якщо більшість різних типів роз`ємів від відомих виробників можна замінити на китайські копії без особливих втрат, то у випадку з ВЧ з`єднувачами це зробити вже набагато складніше, а іноді і просто неможливо.

Адже для коректної роботи роз`єму і устаткування в цілому треба забезпечити певні умови, за яких не буде істотних втрат сигналу, появи небажаних наведень, що перевищують допустимий поріг, та буде забезпечений необхідний і достатній ступінь екранованості/екранування і так далі.

Виконання цих умов у свою чергу залежить від використовуваних спеціалізованих матеріалів роз`єму, здатних забезпечити коректне пропускання сигналу на високих частотах, а також від відповідності виробу необхідним розмірним допускам, здатним забезпечити необхідну надійність з`єднання, від чого на ВЧ істотно залежить якість сигналу, що пропускається.

І чим вище частота, тим складніше стає добитися одночасної відповідності параметрів з`єднувача заявленим і тим складніше на китайському ринку знайти аналог, що підійде одночасно за усіма необхідними параметрами.

Враховуючи усе вищесказане стає зрозуміло, чому вартість ВЧ-роз`ємів часто виявляється вищою, аніж та, на яку очікують кінцеві споживачі, для деяких з яких роз`єм такого типу "нічим не відрізняється від інших".

Досвідчені ж виробники електронної апаратури, призначеної для обробки ВЧ сигналів, знають, що для мінімізації часових і матеріальних втрат, пов`язаних з "експериментами" по підбору дешевих китайських аналогів, краще буває відразу ж зупинитися на моделі одного з лідерів світового ринку.

Адже підбір необхідного конектора по каталогах ведучих світових виробників полегшений ще й тим, що ці каталоги існують в принципі, і до того ж часто мають просту і зрозумілу структуру для пошуку і підбору потрібного варіанту.

На додаток до цього можна бути упевненим, що усі без виключення параметри конекторів, заявлені в каталозі іменитих компаній і корпорацій, в реальності цим параметрам відповідатимуть, і інженерам при виробництві РЕА не доведеться шукати причини некоректної роботи пристрою принаймні на цьому ступені.

На малюнку нижче як приклад можна побачити допуски до розмірів роз`єму Samtec:

допуски до розмірів роз`єму Samtec

Добитися подібних допусків на несертифікованому виробництві в Китаї є украй складним завданням.

Ось основні і найвідоміші торгові марки високочастотних конекторів, постачаннями яких в Україну ми займаємося: Wurth, MPD, TE Connectivity, LEMO, Hirose, MikroElektronika, Digital Six Labs, Radiall, Amphenol, Molex, Telegartner, Samtec, Walsin, NMB Technologies, AVX, Pomona, CUI Devices, Taoglas, Bulgin, Cinch, Phoenix, Triplett, Conec, JAE, Belden, Murata, Switchcraft, Harwin, ITT Cannon, SOURIAU-SUNBANK, Tempo, Remington, Mueller, Klein, Linx, Rosenberger, Laird, Keystone, Quest, Yamaichi, Adam Tech, CarlisleIT, RF Solutions, Omnetics, Littelfuse, GradConn, Greenlee, Crystek, Winchester та інші.

Терміни постачання в Україну роз`ємів перелічених вище брендів часто можуть бути досить короткими - від 3 робочих днів.

Також варто відзначити, що у нас можна купити необхідні позиції за безготівковим розрахунком. Також важливим моментом є те, що для постійних замовників ціна на усі товари буде нижчою, ніж для поодиноких/"разових" замовлень.

Якщо у вас є питання, що стосуються придбання конкретної моделі роз`єму, або вам потрібна технічна консультація і допомога пошуку необхідної моделі або в підборі аналога для вже наявного у вас маркування виробника, ви можете звернутися у відділ продажів. Контактна інформація міститься в розділі КОНТАКТИ.